Goedkope Carnavalskostuums Kopen

Op 10 februari 2013 barst het carnavalsfeest weer los in Nederland, tot en met de 12de zal vooral het zuiden des lands op zijn kop staan. In Nederland heb je twee varianten op dit van oorsprong katholieke feest, namelijk het Rijnlands carnaval en het Bourgondisch carnaval. Het Bourgondische carnaval heeft te maken met de van eetfestijnen uit verre tijden terug en wordt eigenlijk alleen nog maar gevierd in het noorden en westen van Noord-Brabant en Zeeland.

Carnaval een feest voor Zuiderlingen!

Dit is iets wat veel mensen denken, maar niet helemaal klopt. Ok, de meeste carnavalslieden zullen zich in het zuiden des lands bevinden, maar er wordt ook carnaval gevierd in Ter Apel en Kloosterburen. Ook in andere noordelijk gelegen dorpen wordt carnaval groots gevierd.

Tradities

De tradities binnen de verschillende carnavals verschillen erg van elkaar, maar zijn er toch ook enkele overeenkomsten. Zo speelt de datum 11 november voor beide carnavals een belangrijke rol. Op 11 november om 11 uur wordt de vergadering geopend van de Raden van, u raad het al, elf deze breiden het Rijnlandse carnaval voor. Op hetzelfde ogenblik wordt voor het Bourgondische carnaval in Brabant het carnavalsmotto bekend gemaakt.

Grote verschillen in Carnavalskostuums

De Rijnlandse carnavalskostuums zullen de meeste mensen wel eens gezien hebben. Vaak zijn dit kostuums die uit een feestwinkel komen, de meer traditionelere kleding komt men ook vaak tegen. Omdat een groot deel van het Rijnlandse carnaval zich buiten afspeelt houden de meeste carnavalsgangers hier ook rekening mee wanneer ze hun kostuum gaan uitzoeken.

De Bourgondische carnavalskostuums bestaat meestal uit oude kledingstukken, zakdoeken, oude gordijnen, blauwe kielen en verschillende accessoires. Omdat bij deze carnavalsvorm de meeste festiviteiten zich binnen plaatsvinden bestaan de kostuums ook uit minder lagen kleding.

Monnikenkostuum, slechts €22,99! Arabierenkostuum voor slechts €24,99! Carnavalskostuum Paus, voor slechts €36,95!
Kijk op Carnavalskostuumwinkel.nl voor nog meer goedkope carnavalscostuums!

Tips

Het moge dus duidelijk zijn dat u rekening dient te houden met de dikte van uw carnavalskostuum met het oog op de festiviteiten op de plaats waar u carnaval gaat vieren. Andere handige tips waar u rekening mee moet houden als u een carnavalskostuum gaat kopen zijn:
– niet te veel accessoires, draagt u de rest van de avond mee en wordt waarschijnlijk irritant, denk aan een te warme pruik, of een boevenbal die u steeds aan uw enkel draagt
– kies een carnavalskostuum dat lekker zit, u moet er immers 2 dagen in rondlopen
– kies voor kwaliteit in een kostuum
– kijk wat je zelf in de kast hebt liggen
– maak een plan voordat je iets koopt, er zijn duizenden verschillende carnavalskostuums te vinden, als u van te voren weet wat u wilt kunt u gerichter zoeken
– voel je goed in het carnavalskostuum dat u kiest, als je je goed voelt straal je dat uit!

Komisch

Veel mensen houden van een carnavalskostuum dat anderen aan het lachen maakt, in de meeste gevallen lopen ze zelf dan voor paal. Een portie zelfvertrouwen en zelfspot heeft u nodig wilt u een van de volgende carnavalskostuums in 2013 aandoen!

Wees Sir Hasalot, slechts €63,50! Oversized Clown, voor slechts €29,95! Maak een Statement, voor slechts €58,95!
Kijk op Funny-costumes.nl voor nog meer grappige carnavalscostuums!

Dirndls en Lederhosen

Een trend van de laatste jaren is de opkomst van de dirndls en lederhosen, bekend van de betere bierfeesten in Duitsland zoals Oktoberfest zien we dat in Nederland ook steeds meer van deze kostuums gedragen worden.

Goedkope Bruine Lederhosen, maar €23,99! Sexy Tiroler Dirndl, maar €32,99! Carnaval Tiroler Lederhose voor Kinderen, slechts €28,75!
Kijk voor meer lederhosen en dirndl aanbiedingen op: Oktoberfest-winkel.nl.
0 comments… add one

Leave a Comment