Goedkope Kerstcadeaus Kopen

Tegenwoordig gaat het vieren van kerst in veel families, net als bij Sinterklaas, gepaard met het geven van cadeaus. Na een beetje speurwerk online ben ik erachter gekomen dat het geven van cadeaus tijdens kerst eigenlijk afstamt van het geven van cadeaus tijdens Sinterklaas. Emigranten hebben ‘onze’ sinterklaasgebruiken meegenomen naar Amerika waar sinterklaas al gauw omgedoopt werd tot Santa Claus. Het rode pak, de witte baard en het geven van cadeaus heeft Santa Claus allemaal overgenomen van Sinterklaas.

De meeste mensen geven ongeveer tussen de 5 en 20 euro uit aan een kerstcadeau. Hieronder geven wij u tien kerstcadeau tips in deze prijsklasse, 5 voor mannen en 5 voor vrouwen!

Vijf Kerstcadeau tips voor mannen:

1.Boxershort

Een man kan altijd wel een extra boxershort gebruiken! Vraag na welk merk en kleur zijn voorkeur heeft!

2. Gadgets

Mannen zijn gek op gadgets, een goedkope, leuke gadget zal het dus bij veel mannen goed doen!

Fisticup keyfinder vinylklok
Boksbeugel Mok voor stoere mannen! Slechts €12,95! Bestel hier! Fluit en vind je sleutels terug met deze keyfinder voor maar €6,95! Bestel hier! Retro, hippe vinyl klok! Slechts €18,95! Bestel hier!
space-invaders-wekker-hoofd ibotlleopener zoutpeper
Space Invaders Wekker! Slechts €16,95! Bestel hier! iBottleopener voor je iPhone voor maar €14,96! Bestel hier! Coole zout en pepervaatjes in de vorm van een bom! Slechts €13,95! Bestel hier!

Bekijk deze twee goedkope online gadgetstores voor leuke kerstcadeaus!

3. Boek/magazine
Veel mannen vinden een spannend boek leuk om te lezen, maar een boek over voetbal is ook prima!

4. Bioscoopkaartje
Mannen houden van films, dus een film naar keuze in een dichtbij gelegen bioscoop is een prima cadeau!

5. Geurtje
Veel mannen houden van een lekker geurtje! Kom erachter wat hij lekker vind en kijk dat in de prijsklasse zit. Mocht het te duur zijn dan kunt u ook een lekker ruikend douche pakket cadeau geven.

Vijf Kerstcadeau tips voor vrouwen:

1. Serie
Tegenwoordig zijn veel leuke series op dvd beschikbaar, koop een dvd box van haar favoriete serie!

2. Boek/magazine
Vrouwen houden misschien nog wel meer van lezen dan vrouwen, koop een romantisch boek of een leuk magazine zoals de Viva, Flair of Linda.

3. Dagje Sauna
Koop een entreebewijs voor een sauna, hier kunnen vrouwen erg van genieten!

4. Make-up
Vrouwen kunnen nooit teveel make-up hebben, zoek uit welk merk eyeliner, mascara of lippenstift ze gebruikt en verras haar!

5. Geurtje
Vrouwen zijn gek op lekkere geurtjes! Kom erachter wat zij lekker vind en kijk of het binnen het budget valt!

Waar moet u nou op letten bij het uitzoeken van een kerstcadeau?

Als men cadeaus gaat kopen voor een ander is het belangrijk om er tijd en aandacht aan te besteden. Toon interesse in de persoon voor wie u een cadeau koopt en kom erachter wat hij/zij leuk vind. Maak het cadeau persoonlijk door er een kort briefje bij te geven waarom jij denkt dat dit cadeau goed bij haar of hem past. Wees origineel!

0 comments… add one

Leave a Comment